Conflict met jezelf oplossen

Je wilt je goed voelen. Blij en relaxed. Dansend door het leven. Tuurlijk, af en toe is het even geen feest, dat begrijp jij ook. Maar dit is, als jij het voor het zeggen hebt, wat je echt wilt.

Het bewust worden van jouw “show stoppers” is de eerste stap. En dan komt het mooiste; leren hoe jij de controle over je eigen leven weer terug pakt. Jij zelf, zonder dat je iemand anders daarvoor nodig hebt.

Ik leer jou hoe je dit ook kunt, in drie sessies. Het is even hard werken, het gaat niet vanzelf, maar dan heb je ook wat. Echt wat. Een nieuwe manier om heerlijk door het leven te gaan, zoals jij dat wilt. Jeetje, wat een onbetaalbaar heerlijk cadeau om aan jezelf te geven

Zij gingen je voor;

Het heeft mij ontzettend veel inzichten gegeven, wat een opluchting, wat een bevrijding. Het was heftig en af en toe ook echt niet leuk. Al hebben we ook wel veel gelachen. Er kwamen andere dingen boven, die ik totaal niet had zien aankomen. Die ben ik nu ook langzaam een plekje aan het geven. Carolijn, ga hiermee door en maak nog heel veer meer mensen VET GELUKKIG!

Tijdens een redelijk negatieve fase kwam ik Carolijn tegen die mij ervan overtuigde dat het niet heel moeilijk hoefde te zijn om uit dit gevoel te komen maar dat het wel even werken was. Met enige scepticisme ging ik het traject in. Niet wetende waar ze mij naar toe ging brengen. Ik zag ook niet meteen wat ze bedoelde totdat ik halverwege ons tweede gesprek besefte wat ze mij liet zien. En nu zie ik het in elke situatie terug. En dat geeft me zoveel power in die moeilijke momenten maar ook geeft het me een andere bril om naar het leven en mensen te kijken.

Als bokstrainer heb ik de afgelopen jaren ervaring opgedaan hoe je mensen kunt laten inzien hoe de juiste keuzes te maken. Dit herken ik ook bij Carolijn. Op een van mijn boks trainingen, waar Carolijn aan mee deed, merkte ik dat de rollen op een natuurlijke manier waren omgedraaid en Carolijn mij liet inzien hoe ik mijn toekomst in eigen hand kon gaan nemen. Hier word ik nou Vetgelukkig van!