Relatietherapie

Je wilt een liefdevolle relatie. Je wilt hem of haar weer net zo leuk vinden als toen jullie elkaar net ontmoetten. Je weet op dit moment alleen even echt niet hoe.

Ik leer je de tools om jouw communicatielijn met de ander loepzuiver te krijgen. En als je eenmaal ziet hoe jij dat kan doen, kan je jouw nieuwe kunst op iedere relatie en in elke setting opnieuw toepassen. Altijd tools hebben om een probleem direct vanuit de kern op te kunnen lossen, hoe heerlijk is dat!

Eerst heb ik een sessie (2,5-3 uur) met jou. Dan heb ik een sessie met jouw relatie. En vervolgens hebben we een sessie met z’n drieën. Van het opruimen van de ruis in jouw relatie word je echt een ander mens, een hele blije. En iedereen kan het leren!

Zij gingen je voor;

Tien jaar lang boos en onbegrip, elkaar niet meer horen. Verschillende psychologen en relatietherapieën afgelopen, maar nog steeds stonden we mijlenver van elkaar vandaan…. Uit elkaar wilden we niet, maar samen ging ook niet. Eén gesprek met Carolijn en de angel was er uit! Eindelijk begreep ik waarom het ging. Waar twee vechten hebben twee schuld…. Ik dacht echt dat het niet aan mij lag, dat ik alles had geprobeerd, maar nu zie ik eindelijk in waar mijn deel lag. En dat is opgelost, het is bijna te mooi voor woorden, zo simpel, zo fijn! Opluchting en begrip en dankbaarheid.

M’n vriend en ik zijn elkaar in een periode van 2 jaar kwijtgeraakt. Een duivels dilemma was tussen ons in komen te staan, een niet op te lossen verschil tussen ons leek te zijn ontstaan. Het gevolg was een dagelijks conflict over van alles en nog wat. Strijdig gingen we door het leven, vooral ik. Relatietherapie, individuele gesprekken, niks hielp. We raakten steeds verder uit elkaar. Carolijn maakte het verschil, en nu kunnen wij dit ook! Ik heb beter inzicht in mezelf, de pijn en de situatie waar 2 personen bij betrokken zijn. Ik kijk door een andere bril. Door een excuus is er weer ruimte ontstaan voor liefde en begrip. Er is geen schuld meer, geen verwijten, geen strijd.  Het duivels dilemma zal een plek krijgen in ons leven, we delen dit nu samen en zijn zacht naar elkaar.

Na 27 jaar en een beetje samen te zijn met mijn man in de relatie, vertelde mijn man in juni 2021 dat hij van mij hield maar het niet meer voelde. Hij zei gaandeweg ook in het proces dat hij er eigelijk niets voor voelde om te gaan praten met een relatietherapeut want tja wat zou dat opleveren. Praten helpt niet. En daar kon ik hem wel gelijk in geven aangezien ik zag hoe vast hij zat en dat er echt meer nodig was om hem te bewegen.Ik heb al die tijd vertrouwen mogen houden dat het goed zou komen, ondanks dat het er totaal zo niet uitzag. Ik kan bijna met 100 procent zekerheid zeggen dat geen enkele traditionele relatietherapeut onze relatie nog nieuw leven in had kunnen blazen, daarvoor was het te complex wat er speelde. Onze oudste dochter heeft uiteindelijk ervoor gezorgd dat hij openstond om toch te gaan praten en ik vond door even te googelen Carolijn Vet van Vet gelukkig. Bij de reviews kwam ik een soortgelijke situatie tegen als de onze. Dit wilde ik wel proberen, hier zag ik kansen. En daarbij…3 sessies en je kunt weer verder. Ik wist nog niet hoe, maar had daar wel vertrouwen in. 1 sessie met mijzelf, 1 sessie met hem en 1 sessie met ons beiden. Wow geweldig die transformatieve conflictoplossing door Carolijn. Dat onze omgeving alles in onszelf spiegelt dat wist ik al lang, maar zij heeft een mooie tool in handen om middels deze gesprekstechnieken die onderbewuste beperkende gedachte om te zetten. Ja het is keihard werken, maar daartoe waren we allebei onbewust bereid, want het gaat zeker niet vanzelf. Je moet bereid zijn om naar jezelf te kijken, je gedachten te willen veranderen en te veranderen naar wie je werkelijk bent diep van binnen; die prachtige goddelijke mens. Je bent niet je gedrag of je emotie, dat komt enkel en alleen voort uit deze beperkende gedachte die we over onszelf hebben. Het heeft mij veel over mij zelf geleerd maar ook over de ander, waar de pijn, het verdriet, de woede en frustratie zit. Hoe je met dezelfde beperkende gedachten worstelt en die op elkaar projecteert. Immers je bent niet voor niks ooit voor elkaar gevallen en hevig verliefd geweest. Ik ben blij dat ik dit mijzelf en onszelf gegund hebben. Het geeft een zicht op de relatie met jezelf en met de ander, maar ook in mijn eigen privé zie ik dat ik anders in het leven ga staan. Dank je wel Carolijn! Voor je coaching, liefde en toewijding in de gesprekken en je doortastende blik op de beperkende gedachten. Het transformeert werkelijk. Dat wat onmogelijk leek wordt weer mogelijk.