Relatietherapie

Je wilt een liefdevolle relatie. Je wilt hem of haar weer net zo leuk vinden als toen jullie elkaar net ontmoetten. Je weet op dit moment alleen even echt niet hoe.

Ik leer je de tools om jouw communicatielijn met de ander loepzuiver te krijgen. En als je eenmaal ziet hoe jij dat kan doen, kan je jouw nieuwe kunst op iedere relatie en in elke setting opnieuw toepassen. Altijd tools hebben om een probleem direct vanuit de kern op te kunnen lossen, hoe heerlijk is dat!

Eerst heb ik een sessie (2,5-3 uur) met jou. Dan heb ik een sessie met jouw relatie. En vervolgens hebben we een sessie met z’n drieën. Van het opruimen van de ruis in jouw relatie word je echt een ander mens, een hele blije. En iedereen kan het leren!

Zij gingen je voor;

Tien jaar lang boos en onbegrip, elkaar niet meer horen. Verschillende psychologen en relatietherapieën afgelopen, maar nog steeds stonden we mijlenver van elkaar vandaan…. Uit elkaar wilden we niet, maar samen ging ook niet. Eén gesprek met Carolijn en de angel was er uit! Eindelijk begreep ik waarom het ging. Waar twee vechten hebben twee schuld…. Ik dacht echt dat het niet aan mij lag, dat ik alles had geprobeerd, maar nu zie ik eindelijk in waar mijn deel lag. En dat is opgelost, het is bijna te mooi voor woorden, zo simpel, zo fijn! Opluchting en begrip en dankbaarheid.

M’n vriend en ik zijn elkaar in een periode van 2 jaar kwijtgeraakt. Een duivels dilemma was tussen ons in komen te staan, een niet op te lossen verschil tussen ons leek te zijn ontstaan. Het gevolg was een dagelijks conflict over van alles en nog wat. Strijdig gingen we door het leven, vooral ik. Relatietherapie, individuele gesprekken, niks hielp. We raakten steeds verder uit elkaar. Carolijn maakte het verschil, en nu kunnen wij dit ook! Ik heb beter inzicht in mezelf, de pijn en de situatie waar 2 personen bij betrokken zijn. Ik kijk door een andere bril. Door een excuus is er weer ruimte ontstaan voor liefde en begrip. Er is geen schuld meer, geen verwijten, geen strijd.  Het duivels dilemma zal een plek krijgen in ons leven, we delen dit nu samen en zijn zacht naar elkaar.