Lifecoaching

Je wilt je goed en zelfverzekerd voelen.

Je loopt vast op je werk, in je relatie of met familie en/of vrienden. Of met dit alles tegelijk. Een ding weet je al wel zeker; dat je daar vanaf wilt. Niet af van je werk, je relatie of familie en/of vrienden. Nee, af van het rotgevoel daarover. Je weet alleen even niet waar je moet beginnen.

Ik geloof dat jij zelf, diep in je hart, precies weet wat je nodig hebt en wat goed voor jou is. Jou help ik om je haarscherp bewust te worden van je onbewuste patronen. Ik leer jou hoe jij dit vervolgens zelf kunt, gelukkig worden met jezelf, ongeacht de omstandigheden. Als je m eenmaal ziet, wil en doe je nooit meer anders. Je zou wel gek zijn.

In drie sessies gaan we aan de slag. Het is even hard werken, het gaat niet helemaal vanzelf. Maar dan heb je ook wat. Het inzicht jezelf aan te pakken en heerlijk door het leven te gaan, helemaal precies zoals jij dat wilt!

Zij gingen je voor met Lifecoaching;

Het heeft mij ontzettend veel inzichten gegeven, wat een opluchting, wat een bevrijding. Het was heftig en af en toe ook echt niet leuk. Al heb ben we ook wel veel gelachen. Er kwamen andere dingen boven, die ik totaal niet had zien aankomen. Die ben ik nu ook langzaam een plekje aan het geven. Carolijn, ga hiermee door en maak nog heel veer meer mensen VET GELUKKIG!

Tijdens een redelijk negatieve fase kwam ik Carolijn tegen die mij ervan overtuigde dat het niet heel moeilijk hoefde te zijn om uit dit gevoel te komen maar dat het wel even werken was. Met enige scepticisme ging ik het traject in. Niet wetende waar ze mij naar toe ging brengen. Ik zag ook niet meteen wat ze bedoelde totdat ik halverwege ons tweede gesprek besefte wat ze mij liet zien. En nu zie ik het in elke situatie terug. En dat geeft me zoveel power in die moeilijke momenten maar ook geeft het me een andere bril om naar het leven en mensen te kijken.

Als bokstrainer heb ik de afgelopen jaren ervaring opgedaan hoe je mensen kunt laten inzien hoe de juiste keuzes te maken. Dit herken ik ook bij Carolijn. Op een van mijn bokstrainingen, waar Carolijn aan mee deed, merkte ik dat de rollen op een natuurlijke manier waren omgedraaid en Carolijn mij liet inzien hoe ik mijn toekomst in eigen hand kon gaan nemen. Hier word ik nou Vetgelukkig van!

Dank je Carolijn! Dank voor je heldere inzichten, je inlevingsvermogen, je deskundigheid en vooral je kracht om iemand een spiegel voor te houden! En niet alleen voor de (h)erkenning en het benoemen, maar voor concrete handvatten om het in de praktijk toe te passen. En de stimulans om het te doen, keer op keer! In de relatie naar mijzelf en anderen. Een mooie balans tussen een diepere laag als fundament en de realiteit van de dag. Ik voel me erg op gemak en vertrouwd bij Carolijn. Daardoor stel je je open en krijg je veel terug.

Even een kort berichtje van mij! Sinds ik bij jou ben geweest gaat het erg goed met mij, zit ik echt super lekker in mijn vel en iedereen in mijn omgeving ziet het en zegt tegen mij ! “Je straaalt”, zo fijn! De relatie met mijn zus is echt fantastisch en mijn ex ben ik vergeten en hij doet mij niets meer als ik hem zie! Daarnaast heb ik onlangs iemand ontmoet met wie ik het HEEL leuk heb (nooit gedacht dat, dat nog zou gaan gebeuren) Ik ben echt VET gelukkig . Dankjewel!