Over Vet Gelukkig

In 2014 ben ik begonnen met mijn praktijk in transformatieve conflictoplossing. Ik ontdekte hoe ingewikkeld we vaak doen en hoe simpel (niet makkelijk) de oplossing kan zijn. Dit kan echt iedereen leren.

Ik kan je helpen omdat ik allereerst ervaringsdeskundige ben. Ik weet als geen ander hoe het is om een conflict te hebben :). En ik weet inmiddels uit veel ervaring hoe heerlijk het is als je er helemaal vanaf bent.

Ik heb Sociale en Klinische psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heb ik de opleiding Transformatieve mediation bij Wel-com gedaan. Bij het instituut UNLP heb ik de opleiding familieopstellingen gevolgd. De opleiding ‘effectieve intuïtie’ bij Carolina Bont heeft me geleerd mijn intuïtie op een juiste en zeer effectieve manier in te zetten. Leren schrijven en zeggen wat je nou eigenlijk echt bedoelt, heb ik geleerd bij “de Joepieacademie”.

Met Jasper en onze drie zoons, Alex, Gijs en Pieter, woon ik in het centrum van Haarlem, waar mijn praktijk ook gevestigd is.