Mediation

Je hebt ruzie. Je spreekt of ziet elkaar niet meer. Of je spreekt of ziet elkaar wel, het is niet echt ruzie, maar dat het nou echt lekker loopt, mwoah. Je wilt er vanaf omdat het pijn doet en ongemakkelijk blijft voelen. Of je wilt er gewoon vanaf omdat je niet om die ander heen kan.

Je kan alleen komen om jouw conflict 100 procent op te lossen. De ander hoeft helemaal niet mee, die hoeft het zelfs niet eens te weten. De enige die jij kan aanpakken is namelijk jezelf.

Drie sessie heb je nodig. Samen met mij. Een sessie duurt ongeveer 2,5-3 uur. Oja en ik heb je commitment nodig. Die krijg je ook van mij. Dan beloof ik jou een 100% oplossing waar iedereen blij van wordt.

Zij gingen je voor:

The effect was amazing. I felt instant relief as if a heavy weight was lifted from my shoulders. My daughter became very emotional and told me about all the things that are causing her so much pain.  All the anger and hurt that I was feeling went away and was replaced with empathy and great love. That is a great help moving forward.  When we fight in future, and we will, I think my reaction will be very different which will be good for both of us. Carolijn, thank you so much for spending time with me.  Right now, you have really helped me to fix a serious breach in my relationship with my daughter.  The method you use has helped me change my mindset about the way I handle conflicts so I feel better moving forward!

Bij jou was de reis: Hoezo!!! Sorry!!!??Ik??? Nee, de ander!! Tsss. En dan laagje voor laagje pellen en scherp bevraagd naar de bron. Even ongemakkelijk woelen in mijn verhaal met je, totdat ik bij de kern ben. Mijn verhaal is een eigen leven gaan leiden. Ik geloofde dat verhaal en zag bij jou hoeveel het me heeft tegengehouden vrij te leven. Er was moed voor nodig en urgentie. De mist en het gekronkel verdween. Was magisch. Je kunt gewoon alles zeggen. Het is niet in woorden te vatten. Het is jouw ervaring, betrokkenheid, scherpte, humor, doorprikken, wat hielp. En mijn eigen bereidheid. En daarna … jezus ECHT van de hoge duikplank zonder bandjes loeidiep en daarna zachtste landing ooit.

Als Carolijn zegt; ‘Echt joh, het gaat zooooveel voor je veranderen”, dan moet je haar wel geloven. Haar aanpak is bezield, inspirerend en geeft je oprecht moed. Carolijn neemt echt de tijd om te luisteren naar jouw verhaal. Haar aanstekelijke lach en fijne humor doet je vaak even vergeten dat je met een pijnlijk thema bezig bent en dat lucht op. Familie-conflicten kunnen heel zwaar zijn en ik dacht dat ik er nooit mee zou kunnen leren omgaan. Doch, na 2 sessies diepgaande begeleiding, zag ik het licht. Carolijn had gelijk; er is ontzettend veel voor me veranderd. Ik zag heel duidelijk mijn eigen verantwoordelijkheid en hoe ik grip kon krijgen op mijn situatie. Dat is echt ontzettend waardevol. Bovendien kan ik met de tools die ze me aanreikte, ook voorkomen dat toekomstige conflicten mijn leven gaan beheersen. Had ik dit jaren geleden geweten… dan had ik mezelf veel ellende bespaard. Yep, hier word je echt vetgelukkig van 😊.

“Had ik Carolijn maar eerder ontmoet, dan had ik niet zo lang een slechte relatie met mijn moeder gehad. Door een simpel stappenplan laat Carolijn je zien waarom de betreffende relatie niet goed zit, waar de wrijving zit en – het allerbelangrijkst – wat je er aan kunt doen. Na twee sessies was ik zover en heb ik met mijn moeder gesproken. Sindsdien is de spanning uit onze relatie en het voelt heerlijk!”